Наші презентації (Слово і Час, 2010)
Біблія і Культура: Науково-теоретичний журнал. Випуск 13; Актуальні проблеми слов’янської філології: Міжвуз. зб. наук. ст. Вип. ХХ; Актуальні проблеми слов’янської філології: Міжвуз. зб. наук. ст. Вип. ХХІ; Актуальні проблеми слов’янської філології. Серія: Лінгвістика і літературознавство: Міжвуз. зб. наук. ст. Вип. ХХІІ; Київська Русь. – Рондо. – 2009. – № 9-10 (XL–XLI); Київська русь. – V.I. Ріші. – 2009. – № 11 (XLII); Науменко Н. В. Серпантинні дороги поезії: природа та тенденції розвитку українського верлібру; Яручик Ольга. Польсько-український міжкультурний діалог (на сторінках “Biuletynu Polsko-Ukrainskiego 1932–1938 pp.”); Всесвіт. – 2010. – № 3-4; Всесвіт. – 2010. – №5-6; MORVAN – VOULYZE – KORDEY – PENG. Taras Bulba. D’apres L’ceuvre de Nicolas Gogol.