Драматизація риторичних стратегій тексту у драматичних поемах Лесі Українки (до проблеми художнього мімезису) - Малютіна, Н. (Слово і Час, 2010)
У статті проаналізовано форми і способи драматизації поетичних стратегій у драматичних поемах
Лесі Українки “Одержима”, “Оргія”, “Адвокат Мартіан”. The article studies forms and methods of poetic dramatisation and the appropriate rhetoric devices in Lesia
Ukrayinka’s dramatic poems “Obsessed”, “The Orgy”, and “Martian, the Lawyer”. В статье проанализированы формы и способы
драматизации поэтических риторических
стратегий в драматических поэмах Леси
Украинки “Одержимая”, “Оргия”, “Адвокат
Мартиан”.