CFD моделювання теплообміну при течії води надкритичних параметрів у вертикальних гладких трубах - Фіалко, Н.М.; Піоро, І.Л.; Прокопов, В.Г.; Шеренковський, Ю.В.; Меранова, Н.О.; Альошко, С.О. (Промышленная теплотехника, 2018)
Наведено результати CFD моделювання теплообміну в умовах висхідної течії надкритичної води у вертикальних гладких трубах при зміні в широких межах масової швидкості і теплового потоку на стінці каналу. Приведены результаты CFD моделирования теплообмена в условиях восходящего течения сверхкритической воды в вертикальных гладких трубах при изменении в широких пределах массовой скорости и теплового потока на стенке канала. The results of the CFD modeling of heat transfer under condition of the upstream flow of supercritical water in vertical bare tubes are presented with a change in the wide range of mass flux and heat flux at the channel wall.