Системний аналіз асинхронних двигунів з індукційним регулятором в колі ротора - Головань, В.І.; Головань, І.В. (Електротехніка і електромеханіка, 2005)
В роботі розглядаються основи організації, моделювання та прийняття рішень в ієрархічно складній системі асинхронних двигунів з індукційним регулятором в колі ротора. В работе рассматриваются основы организации, моделирования и принятия решений в иерархически сложной системе асинхронных двигателей с индукционным регулятором в цепи ротора. In this work we consider principles of hierarchy, modeling and decision–making in a hierarchical complex system of asynchronous motors with an induction regulator in the rotor circuit.