Керований електропривод транспортних засобів на базі вентильних електродвигунів - Ткачук, В.І.; Біляковський, І.Є.; Бурштинський, М.В. (Електротехніка і електромеханіка, 2005)
Запропоновано просте розв’язання задачі обмеження максимального струму в електроприводах транспортних засобів на базі вентильних двигунів з “м’яким” стартом і регулюванням швидкості обертання. Керований електропривод відзначається надійністю і не вимагає істотних змін схеми комутатора Предложено простое решение задачи ограничения предельного тока в электроприводах транспортных средств на базе вентильных двигателей с “мягким” стартом и регулированием скорости вращения. Управляемый электропривод отличается надежностью и не требует существенных изменений схемы коммутатора электропривода A simple solution to the problem of maximum current limitation in transportation electric drives based on AC converter-fed motors with “soft” start and rotation regulation is offered. The controlled electric drive is noted for safety and does not require significant change in the drive commutator scheme.