Коэффициент мощности электроподвижного состава постоянного тока - Костин, Н.А.; Саблин, О.И. (Електротехніка і електромеханіка, 2005)
В работе приведены методика и результаты расчёта коэффициента мощности электровозов постоянного тока с учётом вероятностного характера изменения напряжения на токоприёмнике электровоза и его тягового тока. У роботі приведені методика і результати розрахунку коефіцієнта потужності електровозів постійного струму з врахуванням імовірнісного характеру зміни напруги на струмоприймачі електровоза і його тягового струму. In this work, a technique and results of power coefficient calculations for DC electric locomotives with an allowance for probabilistic nature of change in the locomotive current collector voltage and its traction current are given.