Міжнародний симпозіум “Література. Діти. Час” (Слово і Час, 2010)
1–5 червня ц. р. у м. Львові в Центрі дослідження літератури для дітей та юнацтва (президент Уляна
Гнідець) відбувся Міжнародний симпозіум “Література. Діти. Час”, у якому взяли участь близько 200
фахівців із різних міст України, Росії, Польщі.