Аналитический расчет тягового усилия броневого электромагнита с конусным якорем - Бранспиз, Ю.А.; Пшеничный, А.Н. (Електротехніка і електромеханіка, 2005)
Приведен метод аналитического расчета тягового усилия броневого электромагнита с конусным якорем. Показана его практическая приемлемость для инженерных расчетов. Приведено метод аналітичного розрахунку тягового зусилля броневого електромагніту з конусним якорем. Показано його практичну здатність для інженерних розрахунків. A technique for analytical calculation of a tractive force of the a pot electromagnet with a cone armature is described. Its practical acceptability for engineering calculations is shown.