Система захисту асинхронних двигунів з регульованою уставкою відключення - Лашко, Ю.В.; Чорний, О.П. (Електротехніка і електромеханіка, 2005)
Дано обоснование необходимости усовершенствования устройств защиты электродвигателей, работающих по упреждающему принципу. Предложена защита с регулируемой уставкой, основанная на использовании энергетического показателя качества преобразования энергии. Дано обґрунтування необхідності удосконалення пристроїв захисту електродвигунів, які працюють за упереджуючим принципом. Запропоновано захист із регульованою уставкою, оснований на застосуванні енергетичного показника якості перетворення енергії. Reasons for advancement of electric motor protection equipment based on anticipatory functioning principle are substantiated. Controlledsetting protection based on energy conversion quality index application is introduced.