Оптимизация параметров электромагнитных систем с поперечным движением якоря и ферромагнитными шунтами в рабочих зазорах - Чепелюк, А.А. (Електротехніка і електромеханіка, 2005)
Проведена оптимизация параметров электромагнитной системы с поперечным движением якоря и ферромагнитными шунтами в рабочих зазорах, целью которой является уменьшение расхода обмоточного провода и улучшение других параметров предложенной электромагнитной системы. Проведена оптимізація параметрів електромагнітної системи з поперечним рухом якоря і феромагнітними шунтами у робочих проміжках, ціллю якої є зменшення витрат обмоткового дроту та покращення інших параметрів запропонованої електромагнітної системи. Parameters of an electromagnetic system with a transverse-motion armature and ferromagnetic shunts in the operating clearances have been optimized to decrease amount of the magnet wire and improve other parameters of the considered electromagnetic system.