SIEMA'2005 Міжнародний симпозіум (Електротехніка і електромеханіка, 2005)
Оргкомітет має честь запросити Вас прийняти участь у 8-му Міжнародному симпозіумі "Проблеми удосконалювання електричних машин і апаратів. Теорія і практика" (SIEMA'2005), який відбудеться 13 - 15 жовтня 2005 р. у НТУ "ХПІ" (61002, м. Харків, вул. Фрунзе, 21, електротехнічний корпус).