Оливер Хевисайд и его вклад в мировую сокровищницу науки - Баранов, М.И. (Електротехніка і електромеханіка, 2005)
Приведен краткий очерк о научной деятельности выдающегося английского физика Хевисайда, сыгравшего важную роль в развитии классической электродинамики, операционного исчисления и теории проводной и беспроводной электросвязи. Наведено короткий нарис про наукову діяльність визначного англійського фізика Хевісайда, який мав важливу роль у розвитку класичної електродинаміки, операційного обчислення та теорії провідного та без провідного електрозв’язку. A short essay on the scientific activity of the prominent English physicist Heaviside played an important role in the development of classical electrodynamics, operating calculus and theories of wire and wireless electrical communication is presented.