О диффузии затухающих магнитных полей в металлическую камеру - Себко, В.П.; Беззапонная, В.М. (Електротехніка і електромеханіка, 2005)
В работе проведены теоретические и экспериментальные исследования явления проникновении медленно изменяющихся затухающих магнитных полей через стенки металлических камер. Полученные экспериментальные данные находятся в хорошем согласии с расчётными. У роботі проведені теоретичні й експериментальні дослідження явища проникненні загасаючих магнітних полів, що змінюються повільно, через стінки металевих камер. Отримані експериментальні дані перебувають у гарній згоді з розрахунковими. In the paper, theoretical and experimental research on slowly-changing decaying magnetic field penetration through the walls of metal chambers is reported. Experimental data obtained are in good agreement with analytical results.