Кітч у сучасній культурі - Сінченко, О. (Слово і Час, 2010)
28 травня 2010 року в Інституті мистецтвознавства, фольклористики та етнології
ім. М.Т. Рильського НАН України спільно з Інститутом літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН
України відбулася Міжнародна наукова конференція “Кітч у сучасній культурі”.