Надбрамні храми давнього Києва в культурному просторі європейського середньовіччя (закінчення) - Нікітенко, М.М. (Центр пам’яткознавства НАН України і Українського товариства охорони пам’яток історії та культури, 2009)
Початок у попередньому випуску «Праць Центру пам’яткознавства» (Вип. 15, К., 2009).