Міжнародний симпозіум "Проблеми удосконалення електричних машин і апаратів. Теорія і практика" (SIEMA'2006) (Електротехніка і електромеханіка, 2006)
Оргкомітет має честь запросити Вас прийняти участь у 9-му Міжнародному симпозіумі "Проблеми удосконалення електричних машин і апаратів. Теорія і практика" (SIEMA'2006), який відбудеться 19 - 21 жовтня 2006 р. у НТУ "ХПІ" (61002, м. Харків, вул. Фрунзе, 21, електротехнічний корпус). Оргкомитет имеет честь пригласить Вас и заинтересованных сотрудников Вашей организации принять участие в Международном симпозиуме "Проблемы совершенствования электрических машин и аппаратов. Теория и практика" (SIEMA'2006), который состоится 19 - 21 октября 2006 г. в НТУ "ХПИ" (61002, г. Харьков, ул. Фрунзе, 21, электротехнический корпус).