Эрвин Шредингер и новые пути развития физической науки микромира - Баранов, М.И. (Електротехніка і електромеханіка, 2006)
Приведен краткий научно-исторический очерк об Эрвине Шредингере – основателе волновой механики, ее основных физических идеях и значимости для современного научного знания. Наведено короткий науково-історичний нарис про Ервіна Шредингера – засновника хвилевої механіки, її основних фізичних ідеях та значущості для сучасного наукового знання. A short scientific-historical essay about the founder of wave mechanics Schrödinger, the main physical ideas of this science and its significance for modern scientific knowledge is given.