Анализ магнитного момента токов трехфазного источника поля - Лупиков, В.С.; Крюкова, Н.В.; Геляровская, О.А.; Король, Е.Г.; Варшамова, И.С.; Гиль, Л.А.; Деркач, В.В. (Електротехніка і електромеханіка, 2006)
Предложен метод моделирования магнитного момента токов трехфазного электрооборудования. Получены аналитические соотношения для расчета мгновенных значений компонент и вектора магнитного момента трехфазного источника поля, моделирующего электрооборудование. Приведены результаты моделирования магнитного момента такого источника для различных форм токов. Запропоновано метод моделювання магнітного моменту струмів трифазної трифазного електроустаткування. Одержано аналітичні співвідношення для розрахунку миттєвих значень компонент і вектора магнітного моменту трифазного джерела поля, що моделює електроустаткування. Приведені результати моделювання магнітного моменту такого джерела для різних форм струмів. A simulation technique for magnetic moment of currents in three-phase electrical equipment is introduced. Analytical relationships are obtained to compute instantaneous values of magnetic moment vector and its components produced by a threephase field source that simulates electrical equipment. Results of the source magnetic moment simulations are given for different current forms.