Міжнародний симпозіум "Проблеми удосконалення електричних машин і апаратів. Теорія і практика" (SIEMA'2006) (Електротехніка і електромеханіка, 2006)
Оргкомітет має честь запросити Вас прийняти участь у 9-му Міжнародному симпозіумі "Проблеми удосконалення електричних машин і апаратів. Теорія і практика" (SIEMA'2006), який відбудеться 19 - 21 жовтня 2006 р. у НТУ "ХПІ" (61002, м. Харків, вул. Фрунзе, 21, електротехнічний корпус).