Расчет ожидаемых значений компонентов сигналов трехпараметрового электромагнитного преобразователя - Себко, В.П.; Филоненко, Д.В.; Ноздрачева, Е.Л. (Електротехніка і електромеханіка, 2006)
Проведен расчет двухчастотного контактного электромагнитного преобразователя на основе использования экстремума производной нормированной внутренней индуктивности прямолинейного стержня. Предложен алгоритм совместного определения двух значений сопротивлений и индуктивностей, соответствующих частотам изменения магнитного тока при экстремуме и любой другой частоте. Проведено розрахунок двухчастотного контактного електромагнітного перетворювача на основі використання экстремуму похідної нормованої внутрішньої індуктивності прямолінійного стрижня. Запропоновано алгоритм спільного визначення двох значень опорів і індуктивностей, що відповідають частотам зміни магнітного струму при экстремумі й будь-якій іншій частоті. Calculation of a two-frequency contact electromagnetic converter is made on the basis of derivative extremum of normalized internal inductance of a rectilinear core. An algorithm of joint determination of two values of resistance and inductance corresponding to frequencies of magnetic current change at the extremum and at any other frequency is introduced.