Тихохідний малопотужний магнітоелектричний двигун дискового типу - Білий, П.М.; Опришко, В.В. (Електротехніка і електромеханіка, 2006)
Розглянуто дисковий магнітоелектричний мікродвигун. Представлено конструктивну схему магнітної системи. Здійснено оцінку магнітного поля та електромагнітного моменту цього двигуна. Рассмотрен дисковый магнитоэлектрический микродвигатель. Представлена конструктивная схема магнитной системы. Осуществлена оценка магнитного поля и электромагнитного момента этого двигателя. A disc-type magnetoelectric micromotor is considered. The motor magnetic system arrangement is given. Estimation of magnetic field and electromagnetic moment of the motor is made.