Градуировка устройства для контроля плоских слабомагнитных образцов - Себко, В.П.; Беззапонная, В.М. (Електротехніка і електромеханіка, 2006)
Рассмотрена методика градуировки прибора для контроля слабомагнитных листовых материалов. Показано как надо отградуировать прибор в слабых и средних магнитных полях. Используются схемы для градуировки на переменном и постоянном токе. Розглянуто методику градуювання приладу для контролю слабомагнітних листових матеріалів. Показано як треба відградуювати прилад у слабкому й середнім магнітному полях. Використовуються схеми для градуювання на змінному й постійному струмі. A calibration technique for a low-magnetic sheet materials monitoring device is considered. A way of proper calibration of the device in low and medium magnetic fields is shown. Circuits for AC and DC calibration are used.