Система електротягового забезпечення підвищеної ефективності для метрополітенів - Хворост, М.В.; Божко, В.В. (Електротехніка і електромеханіка, 2006)
Розглянуті схемотехнічні рішення основних вузлів системи електротягового забезпечення (тягового електропостачання) метрополітенів з повздовжньою високовольтною лінією живлення постійного струму. Показано, що при їх використанні можна суттєво покращити показники технічної досконалості системи електротягового забезпечення метрополітенів. Рассмотренные схемотехнические решения основных узлов системы электротягового обеспечения (тягового электроснабжения) метрополитенов с продольной высоковольтной линией питания постоянного тока. Показано, что при их использовании можно существенно улучшить показатели технического совершенства системы электротягового обеспечения метрополитенов. The paper analyzes circuit solutions for the main blocks of an underground traction power supply system with a longitudinal high-voltage DC supply line. It is shown that their application may significantly improve technical perfection figures of the underground traction power supply system.