Макрофрейми модернізму: аспекти доксографії, дилеми мультисемантики - Голобородько, Я. (Слово і Час, 2010)
Рецензія на книгу: Корбич Галина. Захід, Польща, Росія в літературно-критичному дискурсі
раннього українського модернізму: Вибрані аспекти рецепції. – Познань,
2010. – 334 с.