Іван Франко в Румунії - Вербицька, Л. (Слово і Час, 2010)
Рецензія на книгу: Ювілейний симпозіум. Іван Франко (1856–1916). 150 років від дня
народження. – Бухарест: Вид-во “RCR Editorial”, 2008. – 273 с.