Формализация описания структур разрядных цепей высоковольтных импульсных испытательных устройств - Петков, А.А. (Електротехніка і електромеханіка, 2007)
В работе предложены методики формализации описания высоковольтных импульсных испытательных устройств, обеспечивающие структурный синтез их разрядных цепей. Рассмотрено формальное описание различных типов испытательных устройств. У роботі запропоновані методики формалізації опису високовольтних імпульсних випробувальних пристроїв, які забезпечують структурний синтез їхніх розрядних кіл. Розглянуто формальний опис різних типів випробувальних пристроїв. The paper introduces techniques of formalization of high-voltage pulse test device description. The techniques provide structural synthesis of the device discharge circuits. A formal description of various test devices is presented.