Математичне моделювання процесів в асинхронному двигуні штангової нафтовидобувної установки - Маляр, А.В. (Електротехніка і електромеханіка, 2007)
Розглядається питання раціонального вибору математичної моделі глибокопазного асинхронного двигуна для дослідження динаміки електроприводу штангової нафтовидобувної установки. Рассматривается вопрос рационального выбора математической модели глубокопазного асинхронного двигателя для исследования динамики электропривода штанговой нефтедобывающей установки. A problem of rational choice of a mathematical model for a deep-bar asynchronous motor to study dynamics of a deep-well pumping unit electric drive is considered.