Електронна система тестування з теоретичної електротехніки - Толмачов, С.Т.; Ільченко, О.В. (Електротехніка і електромеханіка, 2007)
Обговорюються деякі питання змісту дисципліни "Теоретичні основи електротехніки" та шляхи підвищення якості навчання. Розглянуті особливості навчальної програми "Електронний практикум з TOE", яка може бути використана як універсальний засіб комп’ютерного тестування студентів з метою активізації їх самостійної роботи.. Програма розроблена на кафедрі електромеханіки Криворізького технічного університету. Реалізовані україно- та російськомовна версії програми в локальному та мережевому варіантах. Обсуждаются некоторые вопросы содержания дисциплины "Теоретические основы электротехники" и пути повышения качества обучения. Рассмотрены особенности учебной программы "Электронный практикум по TOЭ", которая может быть использована как универсальное средство компьютерного тестирования студентов с целью активизации их самостоятельной работы. Программа разработана на кафедре электромеханики Криворожского технического университета. Реализованы украино- и русскоязычная версии программы в локальном и сетевом вариантах. Some questions of the content of "Theoretical Electrical Engineering" discipline and ways of education quality improvement are discussed. Features of educational program "Electronic practicum for theoretical basis of electrical engineering" are considered. The program can be used as a universal facility for computer-aided testing of students with the purpose of their independent work activation. The program is developed in Electromechanical Engineering Department of Kriviy Rih Technical University. A Ukrainian- and a Russian-language program versions in local and network variants are realized.