Інтегральні рівняння в моделюванні керованих електромеханічних систем - Мороз, В.І. (Електротехніка і електромеханіка, 2007)
В статье на примере показано использование интегральных уравнений в моделировании управляемых электромеханических систем. С использованием неявных формул Адамса проведен анализ точности и рационального порядка формул численного интегрирования. У статті на прикладі показано використання інтегральних рівнянь у моделюванні керованих електромеханічних систем. З використанням неявних формул Адамса проведено аналіз точності та раціонального порядку формули числового інтегрування. An example of integral equations application to simulation of controlled electromechanical systems is described in this paper. Analysis of accuracy and rational order of the numeric integration formula is made with implicit Adams methods.