Покращення експлуатаційних властивостй трифазно-однофазних асинхронних електроприводів в пускових режимах - Шуруб, Ю.В. (Електротехніка і електромеханіка, 2007)
Предложен способ улучшения эксплуатационных свойств трехфазно-однофазных асинхронных электроприводов за счет использования комбинированных схем, разработана математическая модель для анализа динамических процессов, возникающих в таких электроприводах вследствие схемных переключений. Запропоновано засіб покращення експлуатаційних властивостей трифазно-однофазних асинхронних електроприводів за рахунок використання комбінованих схем, розроблено математичну модель для аналізу динамічних процесів, що виникають в таких електроприводах внаслідок схемних перемикань. A way of improvement of operational properties of three-single-phase induction electric drives through application of combination cirсuits is introduced, a mathematical model is developed to analyze dynamic processes resulting from circuit switching in such electric drives.