Применение метода конформных отображений для определения рациональной геометрии двухполюсных электромагнитов - Бранспиз, Ю.А.; Поляченко, Е.Ю. (Електротехніка і електромеханіка, 2007)
В работе приведены результаты определения оптимальных геометрических размеров для П-образных электромагнитных систем по максимуму произведения напряженности над центральным полюсом на ее градиент и по максимуму этого градиент. У роботі наведені результати визначення оптимальних геометричних розмірів для П-подібних електромагнітних систем по максимуму добутку напруженості над центральним полюсом на її градієнту і по максимуму цього градієнту. У роботі наведені результати визначення оптимальних геометричних розмірів для П-подібних електромагнітних систем по максимуму добутку напруженості над центральним полюсом на її градієнту і по максимуму цього градієнту. The paper presents results of optimum geometrical dimensions determination for U-type electromagnetic systems in terms of maximum product of intensity over the central pole and its gradient and in terms of maximum intensity gradient.