Об особенностях использования асинхронного электродвигателя для привода моталки - Лимонов, Л.Г. (Електротехніка і електромеханіка, 2007)
Статья посвящена рассмотрению вопросов использования асинхронного электродвигателя с короткозамкнутым ротором для привода моталки прокатного стана или агрегата обработки прокатанной полосы, с применением различных систем управления при частотном регулировании скорости. Стаття присвячена розгляданню питань використання асинхронного електродвигуна з короткозамкненим ротором для приводу моталки прокатного стана або агрегата обробки прокатаноi полоси, з використанням різних систем керування з частотним регулюванням швидкості. The article is devoted to analysis of application of an asynchronous electric motor with a squirrel-cage rotor to electric drive of a rolling mill strip winder or a rolled metal processing line, with utilization of different motor speed frequency control systems.