Результати експлуатаційних випробувань відновлених електричних контактів контакторів ЕКГ-8Ж електровозів змінного струму - Тетерко, О.А. (Електротехніка і електромеханіка, 2007)
В роботі представлені результати експлуатаційних випробувань електричних контактів контакторів з дугогашенням ЕКГ-8Ж електровозів змінного струму відновлених напайками з різних матеріалів. Наведені результати вимірювань перехідного опору головних і розривних контактів після експлуатації. В работе представлены результаты эксплуатационных испытаний электрических контактов контакторов с дугогашением ЭКГ-8Ж электровозов переменного тока восстановленных напайками из разных материалов. Приведены результаты измерений переходного сопротивления главных и разрывных контактов после эксплуатации. In the work, results of operational tests of electric contacts of AC locomotive contactors EKG-8 are presented, the contacts recovered through brazing with different materials. Results of measurement of transitional resistance of the main and break contacts after exploitation are given.