Новий словник із музеєзнавства - Кепін, Д.В. (Центр пам’яткознавства НАН України і Українського товариства охорони пам’яток історії та культури, 2009)
Рецензія на : Музейные термины: новации и традиции // Музей / Председатель редсовета: президент Союза музеев России, генеральный директор Государственного Эрмитажа, член-корреспондент Российской Академии наук М.Б. Пиотровский / Гл. ред. канд. ист. наук Е.Б. Медведєва. – М., 2009. – № 5 (май). – 76 с. Черговий номер часопису “Музей”, який має підзаголовок “Музейные термины: новации и традиции” підготовлений і виданий Російським інститутом культурології Російської Академії наук та Міністерства культури та масових комунікацій Російської Федерації, присвячений проблемам уніфікації музеєзнавчої термінології.