Міжнародний електротехнічний словник: українські перспективи - Клименко, Б.В. (Електротехніка і електромеханіка, 2007)
Продовжується публікація перекладів вибраних частин МЕС, а саме частини 441 - Switchgear, controlgear and fuses (Комутаційна апаратура, апаратура керування та запобіжники). Пропонується переклад розділу 441-17 – "Characteristic quantities of switchgear, controlgear and fuses (Характеристики комутаційної апаратури, апаратури керування та запобіжників)". Продолжается публикация переводов избранных частей МЭС, а именно части 441 - Switchgear, controlgear and fuses (Коммутационная аппаратура, аппаратура управления и предохранители). Предлагается перевод на украинский язык раздела 441-17 – "Characteristic quantities of switchgear, controlgear and fuses (Характеристики коммутационной аппаратуры, аппаратуры управления и предохранителей). Publication of selected translation from section 441 - Switchgear, controlgear and fuses – of International Electrical Dictionary (IED) into Ukrainian continues. The Ukrainian for section 441-17 – Characteristic quantities of switchgear, controlgear and fuses is introduced.