Міжнародний електротехнічний словник: українські переспективи - Клименко, Б.В. (Електротехніка і електромеханіка, 2007)
Завершується публікація перекладів частини 441 МЕС - Switchgear, controlgear and fuses (Комутаційна апаратура, апаратура керування та запобіжники). Пропонується переклад останнього розділу цієї частини, а саме розділу 441-18 – "Fuses (Запобіжники)". Завершается публикация переводов части 441 МЭС - Switchgear, controlgear and fuses (Коммутационная аппаратура, аппаратура управления и предохранители). Предлагается перевод на украинский язык последнего раздела этой части, а именно раздела 441-18 – "Fuses (Предохранители)". Publication of selected translation from section 441 - Switchgear, controlgear and fuses – of International Electrical Dictionary (IED) into Ukrainian finishes. The Ukrainian for the last part of this section, namely, section 441-18 – Fuses, is introduced.