Низковольтный генератор импульсов тока широкого частотного диапазона для физического моделирования - Бондаренко, А.Ю.; Сериков, Г.С.; Чаплыгин, Е.А. (Електротехніка і електромеханіка, 2007)
Описана схема и принцип действия разработанного низковольтного генератора импульсов тока, предназначенного для экспериментальных исследований индукторных систем в широком частотном диапазоне 1 – 50 кГц, предназначенных для выполнения технологических операций при магнитно-импульсной обработке металлов. Описана схема та принцип дії розробленого низьковольтного генератора імпульсів струмів, призначеного за для експериментальних досліджень індукторних систем у широкому частотному відрізку 1 – 50 кГц, призначених для виконання технологічних операцій при магніто-імпульсній обробці металів. The circuit schematic and the principle of operation of a developed low-voltage current pulse generator are described. The generator is designed for experimental investigations of inductor systems intended for manufacturing operations at magnetic-impulse material processing within a wide frequency range (1 – 50 kHz).