Мішин Володимир Іванович. До 75-річчя з дня народження (Електротехніка і електромеханіка, 2007)
6 січня 2007 року виповнилося 75 років професору кафедри електричних машин і експлуатації електрообладнання, Заслуженому діячеві науки і техніки України Мішину Володимиру Івановичу.