“Тотем скальних соколів” Віри Вовк як приклад українського магічного реалізму - Смольницька, О. (Слово і Час, 2010)
Рецензія на книгу: Віра Вовк. Тотем скальних соколів. – Ріо-де-Жанейро –
Львів: БаК, 2010. – 116 с.