Історія ідей від Вольфганга Рьода - Пастух, Б. (Слово і Час, 2010)
Рецензія на книгу: Вольфганг Рьод. Шлях філософії: ХІХ–ХХ століття / Пер. з нім. М.Д. Култаєвої, В.І. Кебуладзе, В. Терлецького. – К.: Дух і літера, 2010. – 368 с.