ХІХ Конгрес Міжнародної асоціації компаративістики в Сеулі - Дроздовський, Д. (Слово і Час, 2010)
15 – 21 серпня 2010 року в Сеулі (Південна Корея) на базі Університету Чанг-Енг (Chung-Ang
University) проходив ХІХ Конгрес Міжнародної асоціації компаративістики (МАК).