Базовые уравнения задачи синтеза Ш-образного электромагнита - Загирняк, М.В.; Бранспиз, М.Ю. (Електротехніка і електромеханіка, 2008)
Получены основные соотношения между геометрическими, магнитными и электрическими параметрами Ш-образного электромагнита, которые позволяют решить задачу его синтеза. Отримано основні співвідношення між геометричними, магнітними та електричними параметрами Ш-подібного електромагніту, які дають можливість розв’язання задачі його синтезу. The basic equations for geometric, magnetic and electrical parameters of an E-type electromagnet are obtained. These equations allow solving a problem of the electromagnet synthesis.