Устройство контроля хищений электроэнергии - Красовский, П.Ю.; Цыпленков, Д.В. (Електротехніка і електромеханіка, 2008)
Представлено устройство защиты от хищений электроэнергии через вмешательство в работу средств учета. Представлено пристрій захисту від розкрадань електроенергії через втручання в роботу засобів обліку. An electric power theft protector preventing intervention in quantity-meter operation is presented.