Електричні машини постійного струму з новою системою електромагнітного збудження - Лущик, В.Д. (Електротехніка і електромеханіка, 2008)
Розглянута нова система електромагнітного збудження машин постійного струму. Приводяться дані експериментальних досліджень. Рассмотрена новая система электромагнитного возбуждения машин постоянного тока. Приводятся данные экспериментальных исследований. A new system of electromagnetic excitation for direct current machines is considered. Data of experimental research are presented.