Методика расчета характеристик компенсированного асинхронного двигателя - Мишин, В.И.; Козырский, В.В.; Чуенко, Р.Н. (Електротехніка і електромеханіка, 2008)
Изложена методика расчета характеристик компенсированного асинхронного двигателя с учетом изменения во время его работы сопротивления намагничивающего контура. Наведена методика розрахунку характеристик компенсованого асинхронного двигуна з урахуванням зміни під час його роботи опору кола намагнічування. A calculation technique for a compensated induction motor adjusted for magnetizing contour resistance change during the motor operation is introduced.