Стандарти "ДСТУ ІЕС" та україномовна електротехнічна термінологія: шляхи до гармонізації - Клименко, Б.В. (Електротехніка і електромеханіка, 2008)
Висловлюються дискусійні міркування стосовно шляхів гармонізації національних стандартів з міжнародними. Наводяться аргументи щодо доцільності створення термінологічних довідково-навчальних посібників, побудованих на базі різних частин Міжнародного електротехнічного словника. Высказываются дискуссионные соображения, касающиеся путей гармонизации национальных стандартов с международными. Приводятся аргументы относительно целесообразности создания терминологических учебно-справочных пособий, основанных на базе различных частей Международного электротехнического словаря. Discussion considerations concerning ways of national standards harmonization with international standards are presented. Arguments for expediency of creating terminology teaching and reference aids based on various parts of International Electrical Dictionary are introduced.