Об одном направлении повышения стабильности уставки тока перегрузки автоматических выключателей - Терешин, В.Н.; Богданова, Л.Е. (Електротехніка і електромеханіка, 2008)
Рассмотрено влияние значения тока калибровки автоматических выключателей на стабильность уставки тока перегрузки и разработан метод бестоковой калибровки, позволяющий повысить стабильность уставки тока перегрузки. Розглянуто вплив значення струму калібрування автоматичних вимикачів на стабільність уставки струму перевантаження і розроблений метод, безструмового калібрування, що дозволяє підвищити стабільність уставки струму перевантаження. Influence of automatic switch calibration current values on overload current setting stability is investigated. A current-free calibration method that allows increasing stability of the overload current setting is developed.