Виставка-презентація «Зроблено в Києві» (Вісник НАН України, 2018)
Установи Національної академії наук України взяли участь у роботі виставки-презентації продукції київських виробників «Зроблено в Києві», організованої Київською міською державною адміністрацією, що відбулася 5 червня 2018 р. у столичному Міжнародному виставковому центрі.