Влияние кварцевого наполнителя на гашение дуги в плавких предохранителях - Фомин, В.И. (Електротехніка і електромеханіка, 2008)
В статье показано влияние градиента напряжения в столбе дуги от состава и степени уплотнения кварцевого наполнителя в плавких предохранителях, сделан обзор способов засыпки наполнителя и проведен их анализ. У статті показано вплив градієнта напруги у стовпі дуги від складу та ступеня ущільнення кварцового наповнювача у плавких запобіжниках, зроблено опис засобів засипки наповнювача та проведено їх аналіз. The article shows voltage gradient effect in arc column as function of composition and degree of compaction of quartz filler in fuses. Filler loading techniques are reviewed and analyzed.