Із зали засідань Президії НАН України (13 червня 2018 р.) (Вісник НАН України, 2018)
На засіданні Президії НАН України 13 червня 2018 року розглядалися такі питання:
історична наука в Академії: інституційний розвиток
і дослідницькі практики
(доповідач — академік НАН
України В.А. Смолій); про нагородження відзнаками
НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету
профспілки працівників НАН України (доповідач — академік
НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.